Masaj Ashiatsu (general)

Durata 60 minute
Preț 650 MDL
Categorie Servicii de masaj
Specialiști Vicol Danu

Descrierea serviciului

Masaj Ashiatsu General la Spa Therapy - Relaxare Profundă și Beneficii Unice

Masajul Ashiatsu este mai mult decât un masaj clasic. Această tehnică specială implică utilizarea tălpilor pentru a crea presiune, oferind o relaxare profundă atât pentru sistemul muscular, cât și pentru articulații și ligamente. Fiind singurul tip de masaj care poate oferi o astfel de presiune uniformă și profundă, masajul Ashiatsu este extrem de popular în întreaga lume.

Beneficiile Masajului Ashiatsu:

  • Relaxare Intensă: Presiunea aplicată cu tălpile permite o relaxare mai profundă și eficientă decât masajul tradițional cu mâinile.
  • Îmbunătățirea Mobilității: Acest masaj nu doar că relaxează mușchii, dar și articulațiile și ligamentele, îmbunătățind flexibilitatea și mobilitatea generală.
  • Eliberarea Tensiunii: Ideal pentru ameliorarea tensiunii musculare și a disconfortului articular, oferind o senzație de eliberare și ușurare.
  • Circulație Sanguină: Stimularea circulației sanguine prin presiunea aplicată cu tălpile contribuie la detoxifierea și revitalizarea organismului.

De Ce Să Alegi Masajul Ashiatsu la Spa Therapy:

  • Terapeuți Calificați: Echipa noastră de terapeuți este formată din specialiști în tehnica Ashiatsu, asigurându-se că fiecare sesiune este eficientă și sigură.
  • Experiență Unică: Masajul Ashiatsu oferă o experiență de neuitat, diferită de orice alt tip de masaj tradițional.
  • Ambianță Relaxantă: Beneficiază de o atmosferă liniștită și relaxantă, ideală pentru a te destinde complet.

Programează-te Acum:

Transformă-ți sesiunea de masaj într-o experiență de relaxare profundă cu Masajul Ashiatsu la Spa Therapy. Programează-te acum pentru a descoperi beneficiile acestei tehnici unice și pentru a te bucura de o stare de bine generală.

Alege Masajul Ashiatsu pentru o relaxare completă și un tratament eficient al mușchilor și articulațiilor!

Servicii similare


Distribuie cursul:

650 MDL

Specialiști

Vicol Danu - Kinetoterapeut, Maseur
Vicol Danu
Kinetoterapeut, Maseur

  Am știut întotdeauna că studenții mei sunt mîna pe care o întind viitorului, ceea prin ce continui să influiențez nivelul de pregătire a viitoarelor generații de maseuri. Atît ne trebuie: muncă, sîrguință și dedicație, iar satisfacția nu va întîrzia să apară!

Comentarii

{{ cartCount }}