Împachetări „La cald”

Durata 90 minute
Preț 800 MDL
Categorie Remodelare corporală
Specialiști Ecaterina Soroca

Descrierea serviciului

Împachetări „La cald” la Spa Therapy

Împachetările „La cald” sunt soluția ideală pentru eliminarea excesului de apă din organism și pentru redarea fermității și elasticității pielii. La Spa Therapy, această procedură este completată de un peeling la alegerea clientei, asigurând o experiență personalizată și eficientă.

Beneficiile Împachetărilor „La cald”:

  • Eliminarea Excesului de Apă: Împachetările „La cald” ajută la eliminarea rapidă a apei în exces, contribuind la reducerea edemelor și a retenției de lichide.
  • Fermitate și Elasticitate: Procedura stimulează regenerarea colagenului și elastinei, redând pielii fermitatea și elasticitatea de care are nevoie.
  • Hidratare Intensă: Pielea rămâne catifelată și perfect hidratată, datorită ingredientelor nutritive folosite în timpul împachetării.
  • Peeling Personalizat: Fiecare sesiune este precedată de un peeling la alegerea clientei, care pregătește pielea pentru o absorbție maximă a ingredientelor active.

De Ce Să Alegi Împachetările „La cald” la Spa Therapy:

  • Personalizare: Procedura este adaptată nevoilor tale specifice, cu un peeling la alegerea ta.
  • Experți Calificați: Echipa noastră de specialiști este dedicată să-ți ofere cele mai bune rezultate.
  • Ingrediente Naturale: Folosim doar produse de înaltă calitate, cu ingrediente naturale care îți vor revitaliza pielea.
  • Relaxare Totală: Împachetările „La cald” oferă nu doar beneficii estetice, ci și o experiență de relaxare profundă.

Cum Funcționează Procedura:

Procedura începe cu un peeling ales de tine, care exfoliază pielea și îndepărtează celulele moarte. Apoi, corpul este acoperit cu o folie specială și ingredientele active sunt aplicate, promovând eliminarea apei și oferind pielii hidratarea și fermitatea necesară.

Programează-te Acum:

Revitalizează-ți pielea și bucură-te de beneficiile împachetărilor „La cald” la Spa Therapy. Programează-ți ședința acum și redă fermitatea și elasticitatea pielii tale!

Alege Spa Therapy pentru o piele fermă, elastică și perfect hidratată!

Servicii similare


Distribuie cursul:

800 MDL

Specialiști

Ecaterina Soroca - Cosmetolog, Maseur
Ecaterina Soroca
Cosmetolog, Maseur

Specialitatea mea corespunde misiunii mele pe viață! Datorită zâmbetelor clienților  împliniți, mulțumiți si relaxați obțin inspirație de a mă dezvolta în domeniul sănătății și frumuseții.

Comentarii

{{ cartCount }}