Masaj Kobido

Durata 40 minute
Preț 450 MDL
Categorie Cosmetologie
Specialiști Vicol Danu
Ecaterina Soroca

Descrierea serviciului

Masaj Kobido - Rejuvenare Facială Naturală și Relaxare Profundă

La Spa Therapy, oferim Masajul Kobido, o tehnică tradițională japoneză de masaj facial care îmbunătățește circulația sângelui, activează fluxul limfatic și stimulează procesele de regenerare a pielii. Acest masaj nu doar că îți îmbunătățește aspectul pielii, dar are și efecte psiho-emoționale, contribuind la echilibrul tău emoțional.

Beneficii Cheie:

  • Rejuvenare Naturală: Masajul Kobido stimulează producția de colagen fără injecții sau echipamente sofisticate, oferindu-ți o piele mai fermă și mai tânără.
  • Detoxifiere și Regenerare: Tehnica lucrează pe țesuturile profunde, ajutând la eliminarea toxinelor și celulelor moarte.
  • Îmbunătățirea Circulației: Circulația sângelui și fluxul limfatic sunt intensificate, promovând autoîntinerirea pielii.
  • Relaxare și Echilibru Emoțional: Pe lângă efectele fiziologice, masajul Kobido te ajută să scapi de stres și să atingi o stare de bine emoțională.

De ce să Alegi Masajul Kobido la Spa Therapy?

Masajul Kobido este ideal pentru oricine dorește să îmbunătățească aspectul pielii într-un mod natural și să se bucure de o stare de relaxare profundă. Folosind doar mâinile, terapeuții noștri experți îți oferă o experiență revitalizantă și reconfortantă, fără a apela la proceduri invazive.

Programează-te acum la Spa Therapy și experimentează puterea Masajului Kobido. Redescoperă-ți frumusețea naturală și bucură-te de o piele radiantă și sănătoasă, în timp ce te relaxezi și îți reîncarci energiile.

Servicii similare


Distribuie cursul:

450 MDL

Specialiști

Vicol Danu - Kinetoterapeut, Maseur
Vicol Danu
Kinetoterapeut, Maseur

  Am știut întotdeauna că studenții mei sunt mîna pe care o întind viitorului, ceea prin ce continui să influiențez nivelul de pregătire a viitoarelor generații de maseuri. Atît ne trebuie: muncă, sîrguință și dedicație, iar satisfacția nu va întîrzia să apară!

Ecaterina Soroca - Cosmetolog, Maseur
Ecaterina Soroca
Cosmetolog, Maseur

Specialitatea mea corespunde misiunii mele pe viață! Datorită zâmbetelor clienților  împliniți, mulțumiți si relaxați obțin inspirație de a mă dezvolta în domeniul sănătății și frumuseții.

Comentarii

{{ cartCount }}