Modul 3: Curs de Masaj Terapeutic Avansat

5500 MDL

5200 MDL


Pentru achitare cu 3 zile înainte

primiți un masaj la spate Cadou!


Date disponibile

3 zile de la 09.00 - 17.00

Studierea profundă a tehnicilor de masaj cu scop terapeutic.
7 tehnici de masaj terapeutic îți vor permite să elaborezi combinații individuale destinate fiecărui client în parte.

Programul de instruire este destinat pentru persoanele care dețin cunoștințe în domeniul masajului Clasic Relaxant și masajului Terapeutic de bază. Cursul pune accent pe studierea tehnicilor de masaj cu instrumente de suport ca: Gua Sha, bambus ș.a.

De ce să alegi să cunoști arta masajului terapeutic într-un curs avansat? Astăzi, terapia cu masaj este considerată o opțiune de tratament principal care aduce rezultate și beneficii întregului corp.

Deci, de ce să nu alegi să cunoști un serviciu care devinde un trend, o necesitate și o cerere pe piață?

La finalizarea Cursului dat, fiecare student primește un Certificat de calificare care confirmă studierea cursului de Masaj Terapeutic și îi permite angajarea în calitate de Maseur, conform titlului obținut.

 


Ce vei învăța în acest curs?

 • Masajul Curativ Holistic
 • Masajul Shiatsu pe meridiane
 • Masajul cu Nucă
 • Masajul cu bambus
 • Masajul Vacuum Terapeutic
 • Masajul Gua Sha
 • Masajul cu Ciocanul
 • Masajul Loviturilor Dinamice
 • Alte instrumente pentru masaj

Masajul Curativ Holistic

O metodă eficientă de tratament al diferitor traume şi afecţiuni. Această metodă terapeutică este una din cele mai vechi modalităţi de tratament. Masajul curativ – exercită un efect direct asupra receptorilor amplasaţi pe suprafața corpului uman, precum și asupra structurilor mai profunde.


Masajul Shiatsu pe meridiane

Masajul Shiatsu japonez este un mod de relaxare care are la bază, o modalitate holistică de tratare a organismului. Masajul Shiatsu utilizează tehnici de presopunctură aplicată cu mîinile, degetele, coatele și genunchii. Tehnicile de presopunctură își au originea în terapia cu acupunctura și medicina tradiționala chineză.


Masaj Cu Bambus

Masajul cu bețe de bambus se poate face pe tot corpul, pe o anumită porțiune a corpului (tălpi) sau facial. Bețele de bambus sunt special netezite si au diverse dimensiuni pentru a putea fi folosite la masarea diferitelor părți ale corpului.


Ce spun participanții care au participat deja la acest curs?

  Experiența noastră, acumulată pe parcursul a 15 ani de activitate, ne-a permis să structurăm Masajul în cel mai compact și eficient mod posibil. Te asigurăm că vei primi maxim de informație în minim de timp!

 Peste 10000 de absolvenți ai acestei școli au obținut rezultate de durată și au îmbunătățit tehnicile în pînă și-au atins nivelul dorit, unii din ei avînd propria afacere și carieră!


Masajul cu Nucă

Nuca dă posibilitatea de a prelucra mai bine țesuturile profunde și nu evită oboseală în mînă. Această metodă de masaj cu nucă provine din Moldova și este o metoda personalizată de către Aliona Catana.


Bonus!

 1. Suport de curs Gratuit
 2. Cetificat de calificare(la cursuri de de bază)
 3. Diplomă(la calificări)
 4. Pentru practică se oferă instrumentele Gratis
 5. Un masaj la Spate în valoare de 350MDL, dacă faci contractul cu cel puțin 3 zile înainte de curs
 6. La achitare a 1000 lei primești 100 de puncte(lei) reducere la achitarea următorului curs (valabil în timp de o lună la toate cursurile noastre)

Transformă-ți și tu visul în realitate și devino un maseur profesionist, învățând secretele masajului de la liderii de formare a terapeuților maseuri de calitate.


Masajul Vacuum Terapeutic

Terapia Vacuum este o metodă foarte eficientă de acţiune terapeutică asupra organismului uman cu ajutorul unor cutii speciale de vacuum. Sub influenţa masajului vacuum se creează o presiune, provocînd fluxul sanguin spre punctele biologic active (puncte de acupunctură).


Avantaje!

 • Vei putea să te înregistrezi la** Lecții Individuale**
 • Vei putea să faceți parte din Comunitatea „Spa Therapy”
 • Vei putea să beneficiezi de reduceri și bonusuri
 • Vei putea exersa și în afara orelor de curs
 • Dacă timp de ** 1 an** ai uitat vreo temă, te poți înclude în orice grupă să o recapitulezi
 • Poți să repeți gratis cursul trecut, dacă ne recomanzi pe cineva și el nu este studentul nostru!

Masaj cu Guasha

Gua Sha este o tehnică terapeutică folosită în Asia de Est. Gua înseamnă "frecare", iar Sha este termenul folosit pentru a descrie acumularea sângelui la suprafața pielii. Terapia prin masaj GuaSha și-a dovedit de mii de ani eficacitatea în ameliorarea și vindecarea unui mare număr de patologii.


Garanții!

 1. Îți poți RECUPERA investiția în MAXIM 1 zi de la începerea cursului dacă nu a trecut mai mult de 4 ore curs, în virturtea anumitor circumstanțe, ești nevoit să renunți la studii
 2. Îți oferim, la fiecare modul** suportul de curs** cu toate temele incluse
 3. Vei avea drept instructori specialiști de înaltă calificare, cu un interes continuu de perfecționare personală și creșterea nivelului de profesionalism

Masajul Loviturilor Dinamice

Acest tip de Masaj prin lovituri dinamice se crede cel mai bun Masaj din toate celelalte, deoarece are proprietatea de a regenera chiar și nervul, fapt care este binevenit în domeniul Masajului. Acest tip de Masaj provine din Rusia, fiind o medotă personalizată a lui Maximov, care, fiind invalid a reușit să își vindece picioarele prin acest tip de masaj.


Video


Distribuie cursul:
5500 MDL

5200 MDL


Pentru achitare cu 3 zile înainte

primiți un masaj la spate Cadou!


Date disponibile

3 zile de la 09.00 - 17.00

Profesori de curs

Vladimir Colun - Kinetorerapeut, Specialist Medicină Tradițională
Vladimir Colun
Kinetorerapeut, Specialist Medicină Tradițională

Experimentator din fire, am avut curajul să încerc diferite profesiuni, în căutarea celeia care să mă reprezinte cu adevărat. La modul ideal, relația masseur-client trebuie să fie una bazată pe încredere reciprocă. În caz contrar, terapia prin atingere nu se va ridica niciodată la nivel de artă.


Cursul următor

Comentarii