Remodelare facială

5300 MDL

5000 MDL


Pentru achitare cu 3 zile înainte primiți un masaj la spate Cadou!


Date disponibile

2 zile

Masajul de Remodelare facială este o tehnică manuală unică, care se bazează pe frământare profundă, care mărește fermitatea și tonusul pielii, promovând sinteza mai activă a colagenului și elastinei, precum și netezirea ridurilor.

 


Cu ce se deosebește Tehnica de Masaj Remodelare faciala de alte tehnici?

Valoarea procedurii constă în efectul rapid, pronunțat și unic, deoarece nici o tehnică, nu poate prelucra țesuturile în profunzime. Pe lângă sarcina principală de a revigora pielea, acestă tehnică are și effect terapeutic.


Tehnica ajută la eliminarea multor probleme:

-        Masajul face ca conturul feței să fie clar și expresiv;

-        Procedura ajută la reducerea volumului obrajilor - acest lucru este important pentru femeile care se luptă cu excesul de greutate și edeme permanente. Este dificil să scapi de depozitele de grăsime de pe față în orice alt mod.

-        După masaj, pliul nazolabial dispare, ridurile din jurul buzelor devin mai puțin vizibile sau dispar complet.

-        Procedura ameliorează spasmele musculare. Mușchii devin tonifiați după masaj, ceea ce ajută la eliminarea consecințelor unui accident vascular cerebral.

-        Masajul stimulează diviziunea celulară și reînnoirea activă a pielii, astfel pielea feței capătă o culoare frumoasă, devine netedă, elastică și strălucitoare.

Procedura ajută la reabilitarea parezei mușchilor faciali după un accident vascular cerebral, leziuni cerebrale traumatice, boli infecțioase și somatice ale sistemului nervos central. Poate fi prescris pentru patologii ale aparatului dentofacial (uzura dintilor, disfuncția TML), dar aici este necesar să se trateze boala de bază.


Caracteristicile tehnicii :

 

* În timpul manipulărilor, pacientul nu trebuie să experimenteze disconfort sau durere. Tehnica vizează relaxarea mușchilor faciali, astfel încât în ​​timpul ședinței pacientul va experimenta relaxare și plăcere. Dacă mișcările maestrului sunt însoțite de simptome neplăcute, acest lucru indică calificările și incompetența lui scăzute.

* Pentru rezolvarea unor probleme specifice, terapeutul selectează un plan personal de proceduri pentru fiecare client care vizează combaterea anumitor defecte.

* La finalizarea cursului, este indicat să se recurgă la tehnică de cel puțin 2 ori pe lună ca măsură preventivă pentru îmbătrânirea pielii.

*Sesiunea durează în medie 60 de minute. Acest timp este suficient pentru a lucra temeinic zonele cu probleme de pe față, gât și decolteu.

* Toate manipulările de vindecare și întinerire trebuie să aibă loc strict de-a lungul liniilor de masaj. Mișcările sunt întotdeauna efectuate într-o singură direcție - de la mijloc până la marginile zonei cu probleme.


PROGRAMUL CURSULUI

Teorie:

1.    Caracteristice anatomice și fiziologice ale mușchilor feței, gâtului, decolteului;

2.    Procesele de îmbătrânire a pielii;

3.    Tipuri de îmbătrânire;

4.    Caracteristici ale masajului sculptural-bucal;

5.    Indicații și contraindicații pentru masaj

Practică:

1.    Tehnica de efectuare a masajului pe zone: decolteul, gâtul, feța și scalpul;

2.    Tehnica de efectuare a masajului Bucal pe sine însuși apoi pe colegii din grup.


Bonus!

  1. Suport de curs Gratuit
  2. Dilpomă de calificare
  3. Pentru practică se oferă instrumentele Gratis

Transformă-ți și tu visul în realitate și devino un maseur profesionist, învățând secretele masajului de la liderii de formare a terapeuților maseuri de calitate.


Efecte în urma procedurii:

* Efect de lifting. Prelucrarea profundă a țesuturilor contribuie la corectarea conturului facial, micșorarea bărbiei duble și a ridurilor nazolabiale!

* Aspect luminos și atractiv!

Microcirculația activă asigură o nutriție de înaltă calitate și aport de oxigen la piele. Datorită acestui efect, derma este vizibil întinerită, arată proaspătă, strălucitoare și atractivă.

*Eliminarea edemelor și pungilor de sub ochi.

După manipulări, drenajul limfatic se îmbunătățește, lichidul încetează să se acumuleze în țesuturile moi, umflăturile, pungile și vânătăile de sub ochi dispar,

* Oferă curățarea și regenerarea epidermei. Tehnica masajului de modelare presupune curățarea superficială a pielii de celule “moarte”.

Datorită microcirculației crescute, procesele de regenerare sunt activate, iar pielea devine mai netedă și iradiază!

* Creșterea imunității locale. Datorită impactului profund asupra țesuturilor moi, pielea este capabilă să reziste influenței factorilor negativi interni și externi care reduc imunitatea și contribuie la îmbătrânirea prematură.

 


Ce spun participanții care au participat deja la acest curs?

  Experiența noastră, acumulată pe parcursul a 15 ani de activitate, ne-a permis să structurăm Masajul în cel mai compact și eficient mod posibil. Te asigurăm că vei primi maxim de informație în minim de timp!

 Peste 10000 de absolvenți ai acestei școli au obținut rezultate de durată și au îmbunătățit tehnicile în pînă și-au atins nivelul dorit, unii din ei avînd propria afacere și carieră!


Indicatii de utilizare :

Masajul de modelare nu are restricții de vârstă. Este prescris pacienților de orice vârstă care se confruntă cu următoarele probleme estetice:

* depuneri de grasime in exces pe fata, barbie dubla;

* umflături, pungi și vânătăi sub ochi;

* pliuri nazolabiale pronunțate;

* pleoapele căzute;

* culoarea pielii nesănătoase, plictisitoare;

* formarea ridurilor faciale și de vârstă în zona ambelor pleoape inferioare, deasupra buzei superioare;

* colțurile căzute ale buzelor și ale ochilor;

* ovalul feței deformat;

* derma lipsită de tonus și deshidratată;

* ptoza gravitațională pronunțată.


Garanții!

  1. Îți poți RECUPERA investiția în MAXIM 1 zi de la începerea cursului dacă nu a trecut mai mult de 4 ore curs, în virturtea anumitor circumstanțe, ești nevoit să renunți la studii
  2. Îți oferim, la fiecare modul** suportul de curs** cu toate temele incluse
  3. Vei avea drept instructori specialiști de înaltă calificare, cu un interes continuu de perfecționare personală și creșterea nivelului de profesionalism

Distribuie cursul:
5300 MDL

5000 MDL


Pentru achitare cu 3 zile înainte primiți un masaj la spate Cadou!


Date disponibile

2 zile

Profesori de curs

Ecaterina Soroca - Cosmetolog, Maseur
Ecaterina Soroca
Cosmetolog, Maseur

Specialitatea mea corespunde misiunii mele pe viață! Datorită zâmbetelor clienților  împliniți, mulțumiți si relaxați obțin inspirație de a mă dezvolta în domeniul sănătății și frumuseții.


Cursul următor

Comentarii