Modul 9: Curs SPA Masaj

4800 MDL

4500 MDL


Pentru achitare cu 3 zile înainte

primiți un masaj la spate Cadou!


Date disponibile

3 zile, 09.00-16.00

 • Se formează...
Trei tipuri de Masaj SPA: Masaj Thailandez, Masaj Lomi-Lomi și Masaj Neurosedativ reprezintă un echilibru între corp și spirit.

  Masaj SPA contribuie la un somn senin și liniște sufletească. Cu alte cuvinte, o stare de fericire completă, care este stimulată de terapia specială, pe care o puteți învăța!

  Programul este destinat tuturor celor care lucrează în acest domeniu cu scopul de a crește nivelul de cunoștințe. Fiecare metodă este studiată independent de celelalte două, pe baza unui contract separat și a unui program separat. Recomandarea principală este să finisați mai întâi curs de masaj clasic general.

După finalizarea acestui curs de masaj, fiecare student primește un certificat de calificare care confirmă faptul că a urmat cursul de masaj SPA și care îi permite să lucreze ca Maseur în conformitate cu titlul primit..


Ce spun participanții care au participat deja la acest curs?

  Experiența noastră, acumulată pe parcursul a 15 ani de activitate, ne-a permis să structurăm Masajul în cel mai compact și eficient mod posibil. Te asigurăm că vei primi maxim de informație în minim de timp!

 Peste 10000 de absolvenți ai acestei școli au obținut rezultate de durată și au îmbunătățit tehnicile în pînă și-au atins nivelul dorit, unii din ei avînd propria afacere și carieră!


Bonus!

 1. Suport de curs Gratuit
 2. Cetificat de calificare(la cursuri de de bază)
 3. Diplomă(la calificări)
 4. Pentru practică se oferă instrumentele Gratis
 5. Un masaj la Spate în valoare de 350MDL, dacă faci contractul cu cel puțin 3 zile înainte de curs
 6. La achitare a 1000 lei primești 100 de puncte(lei) reducere la achitarea următorului curs (valabil în timp de o lună la toate cursurile noastre)

Transformă-ți și tu visul în realitate și devino un maseur profesionist, învățând secretele masajului de la liderii de formare a terapeuților maseuri de calitate.


Avantaje!

 • Vei putea să te înregistrezi la** Lecții Individuale**
 • Vei putea să faceți parte din Comunitatea „Spa Therapy”
 • Vei putea să beneficiezi de reduceri și bonusuri
 • Vei putea exersa și în afara orelor de curs
 • Dacă timp de ** 1 an** ai uitat vreo temă, te poți înclude în orice grupă să o recapitulezi
 • Poți să repeți gratis cursul trecut, dacă ne recomanzi pe cineva și el nu este studentul nostru!

Garanții!

 1. Îți poți RECUPERA investiția în MAXIM 1 zi de la începerea cursului dacă nu a trecut mai mult de 4 ore curs, în virturtea anumitor circumstanțe, ești nevoit să renunți la studii
 2. Îți oferim, la fiecare modul** suportul de curs** cu toate temele incluse
 3. Vei avea drept instructori specialiști de înaltă calificare, cu un interes continuu de perfecționare personală și creșterea nivelului de profesionalism

Distribuie cursul:
4800 MDL

4500 MDL


Pentru achitare cu 3 zile înainte

primiți un masaj la spate Cadou!


Date disponibile

3 zile, 09.00-16.00

 • Se formează...

Profesori de curs

Aliona Catană - Medic, Profesor
Aliona Catană
Medic, Profesor

Spiritualitate este poezia fiinţei, ritmul vieţii care se desfăşoară în fiecare persoană, în fiecare relaţie, în fiecare comunitate.


Cursul următor

Comentarii