Școala de Nutriție și Alimentație pentru maseuri!

4500 MDL

4000 MDL


Pentru achitare cu 3 zile înainte

primiți un masaj la spate Cadou!


Date disponibile

3 zile de la 10.00 - 17.00


Curs de nutriție și alimentație sănătoasă

  Ești pasionat de alimentație sănătoasă și cauți o sursă sigură de aplicare practică?

Atunci te invităm la cursul de nutriție de la Centrul „Spa Therapy” și fă din pasiunea ta o oportunitate sănătoasă atât pentru tine, cât și pentru familia ta, prieteni, cunoscuți. 

De ce îți propunem să vii la acest curs?

 În prezent suntem bombardați cu extrem de multă înformație despre o alimentație sănătoasă. Unele sunt corecte, altele aplicabile în anumite circumstanțe și situații de boală, iar altele pot fi fundamental greșite și nu corespund constituției tale. Educația nutrițională  devine astfel esențială pentru a te orienta prin multitudinea de informație prezentă în diverse surse. În acest ocean de informație diversificată unui începător îi este destul de greu să selecteze, fără erori și experiențe neplăcute, ceea ce este necesar cu adevarat,  personalizat  lui.

La acest curs ne propunem sa vă oferim noțiuni teoretice de bază despre organizarea practică a unui regim alimentar complex, bogat în nutrienți necesari zilnic organismului, ajustat cerințelor nutriționale contemporane. Concomitent se va oferi informație despre siguranța alimentației, precum și argumente științifice pentru o conduită alimentară corectă, corespunzătoare constituției individuale a fiecăruia. Astfel veți reuși să înțelegeți, cum să dirijați digestia și metabolismul în așa mod, încât  să aveți o siluietă armonioasă și sănătoasă.

Informația va fi prezentată din perspectiva unui medic terapeut, nutriționist, dietolog, care a studiat direcționat si profund teoria nutrițională și care are întotdeauna viziunea de totalitate integră, complexă a organismului uman în aplicarea practică.

Astfel, vei căpăta abilitatea de a discerne între ce e corect și ce nu în informațiile, care circulă în media și, concomitent, deprinderi practice de optimizare a alimentației proprii și a familiei tale.


Bonus!

 1. Suport de curs Gratuit
 2. Dilpomă de calificare
 3. Pentru practică se oferă instrumentele Gratis

Transformă-ți și tu visul în realitate și devino un maseur profesionist, învățând secretele masajului de la liderii de formare a terapeuților maseuri de calitate.


Ce spun participanții care au participat deja la acest curs?

  Experiența noastră, acumulată pe parcursul a 15 ani de activitate, ne-a permis să structurăm Masajul în cel mai compact și eficient mod posibil. Te asigurăm că vei primi maxim de informație în minim de timp!

 Peste 10000 de absolvenți ai acestei școli au obținut rezultate de durată și au îmbunătățit tehnicile în pînă și-au atins nivelul dorit, unii din ei avînd propria afacere și carieră!


Avantaje!

 • Vei putea să te înregistrezi la** Lecții Individuale**
 • Vei putea să faceți parte din Comunitatea „Spa Therapy”
 • Vei putea să beneficiezi de reduceri și bonusuri
 • Vei putea exersa și în afara orelor de curs
 • Dacă timp de ** 1 an** ai uitat vreo temă, te poți înclude în orice grupă să o recapitulezi
 • Poți să repeți gratis cursul trecut, dacă ne recomanzi pe cineva și el nu este studentul nostru!

Garanții!

 1. Îți poți RECUPERA investiția în MAXIM 1 zi de la începerea cursului dacă nu a trecut mai mult de 4 ore curs, în virturtea anumitor circumstanțe, ești nevoit să renunți la studii
 2. Îți oferim, la fiecare modul** suportul de curs** cu toate temele incluse
 3. Vei avea drept instructori specialiști de înaltă calificare, cu un interes continuu de perfecționare personală și creșterea nivelului de profesionalism

Distribuie cursul:
4500 MDL

4000 MDL


Pentru achitare cu 3 zile înainte

primiți un masaj la spate Cadou!


Date disponibile

3 zile de la 10.00 - 17.00

Profesori de curs

Bodrug Aurelia - Medic terapeut, nutriționis, dietolog
Bodrug Aurelia
Medic terapeut, nutriționis, dietolog

 Respect principiul de abordare a corpului uman ca pe o totalitate integră, spirituală și materială, capabilă să pornească mecanisme de regenerare și reabilitare totală a funcțiilor fiziologice.


Cursul următor

Comentarii