Servicii


Înscrie-te Acum la cel mai bun Masaj Terapeutic
și primește CADOU o Saună de Cedru!

Servicii de tratament și îngrijire


                                 SPA THERAPY  vă oferă:

Consultația specialistului  kinetoterapeut în identificarea problemelor de sănătate pe care le prezentați;

Identificarea formulei de tratament prin terapie manuală pentru afecțiunile aparatului locomotor: traumă, picior plat, artroză, osteohondroză, coxartroză, gonartroză, dureri de diferită etiologie;

Stabilirea tratamentului prin terapie manuală pentru afecțiunile spatelui: scolioză, cifoză, lordoză, osteohondroză, artroză, radiculopatie, hernie de disc, dureri lombare;

Stabilirea unui program de masaj individualizat pentru îndepărtarea stărilor de oboseală și surmenaj;

Stabilirea tratamentului prin terapie viscerală în cazul dereglării funcțiilor organelor interne;

Elaborarea programelor individualizate de îngrijire corporală: eliminarea stratului de celuilită, împachetări corporale, tonifierea li relaxarea corpului.                                                 

 

Masaj Terapeutic


CE zone a corpului intră în Masajul Terapeutic?  Fiecare parte a corpului uman, dacă nu este pusă în funcție după legile naturii, se atrofiază și degenerează, iar funcția sa slăbește, ca rezultat apar diferite boli! 
Spate -150/200 lei                                                       General - 250/300 lei
 

Spa Împachetări


Alintă-te cu o împachetare cu ciocolată!!!  Împachetările îmbunătățesc circulația sângelui la nivelul țesutului adipos, astfel, toxinele şi reziduurile de apă din țesuturi sunt expulzate, iar celulele de grăsime sunt dizolvate.
General - 450/500 lei.
 

Electrostimulare


Cel mai ușor mod de slăbire!!! Electrostimularea este o formă pasivă de slăbire care echivalează cu ore bune petrecute în sala de fitness. Această procedură stimulează mușchii să lucreze. Prin punerea lor în mișcare se consumă un număr mare de calorii transformate în energie. O ședință de 45 de minute de electrostimulare echivalează cu 6-8 ore de gimnastică fară întrerupere. Este cea mai rapidă tehnică de slăbire, tonifiere și remodelare corporală.
Preț - 170/200 lei
 
 

Sauna de cedru


Cea mai bună combinație a masajului!!! Mini-sauna din lemn de Cedru funcționează pe bază de aer uscat care circulă forțat în interiorul cabinei, umiditatea scazută (~ 30%) face ca transpirația să fie la maxim.
Preț - 100 lei
 

Masaj Ashiatsu


Încearcă un super masaj care durează în timp. Tehnică orientală cu sprijin pe bare reprezintă o formă străveche de lucrare a corpului cu mișcări din medicina tradițională chineză!
General - 400/450 lei

Masaj la Sâni


Care sunt secretele sânilor fermi și sănătoși? Foarte puține femei știu că sânii trebuie periodic masați ca și intregul corp, din cauza afecțiunilor tot mai des întilnite în acestă zonă. Principalul efect al masajului este sporirea circulației snguine, ceea ce fluidizează și lichidul limfatic de la nivelul sânilor. Totodată masajul sânilor sporește oxigenarea țesutului și curățarea acestuia de impurități.

Preț - 300 lei

 

Masaj Guașa


Acest masaj nu este atât de plăcut, dar în schimb este foarte util! Sunt spazme musculare și stagnări sangvinice greu de eliminat, de aceea, specialistul poate recurge la metode mai severe și eficiente precum masajul Guașa

Preț - 150 lei

Masaj Anticelulitic


Remodelează-ți rapid și ușor silueta! Principalul beneficiu al masajului anticelulitic este îmbunătățirea circulației sanguine, ceea ce duce la reducerea depunerilor de grăsimi și uniformizarea suprafeței pielii. Totodată stimulează sistemul limfatic și ajută la eliminarea lichidelor asociate cu formarea celulitei, inclusiv a toxinelor acumulate în țesuturi. Masajul anticelulitic se face la toate zonele problematice (lombară, coapse, gambe, burtă, mâini etc.)
Coapse -150 lei                                                      General -200 lei
 

Masaj Vacuum Anticelulitic


Masajul anticelulitic cu vaccum. Stimulează drenajul limfatic (fluxul limfatic), contribuie la întărirea și reînnoirea pielii, intensifică activitatea glandelor sebacee și sudoripare.

Coapse - 150 lei                                                      General - 200 lei

Masaj Vacuum Terapeutic


Masajul vacuum!!! este eficient în cazul bolilor, cum ar fi: osteocondroza, astm bronşic, hipertensiune arterială, ulcer, insomnie, nevroză, constipaţii, obezitate, distonie vegetativ-vasculară şi diferite spasme musculare.

Spate - 150/170 lei

Masaj Visceral


Masajul visceral este orientat spre echilibrarea funcționalității organelor interne, prin intermediul presării, masajului, ventuzelor, fitoterapiei și purificarea corpului. Se indică în disfuncții a sistemului Digestiv, Respirator, Endocrin, Urogenital, Cardiovascular și Aparatului Locomotor.

Abdomen - 300/350 lei