Despre noi


   

Totul a pornit de la ideea că ne doream să avem o comunitate a maseurilor în Republica Moldova bine instruită, informată, competentă și care să corespundă standardelor europene.  Acum această idee este  transpusă în realitate. Astăzi școala de masaj“SPA THERAPY” se bucură de respectul și aprecierea nu doar a clienților, ci și a noilor  generații de maseuri.

    Școala de masaj SPA THERAPY  oferă cursuri de instruire în domeniul masajului. Profesorii  pun accent pe metode și tehnici practice folosite de cei mai buni specialiști de talie națională și internațională.

Diploma obținută la SPA THERAPY oferă oportunitatea unei angajări nu doar în țara noastră, dar și dincolo de hotarele ei.

 

Specialiștii noștri:Colun Vladimir

Kinetoterapeut, terapeut visceral, specialist în medicină netradițională, instructor de masaj și maseur s-a născut la data de 5 august 1987 în oraşul Chişinău. Între anii 2006-2010  a făcut studii la Universitatea de Educație Fizică și Sport, facultatea „Kinetoterapie’’.

 Mai multe detalii...? 

 

 

 

 

Beznos Ruslan 

Kinetoterapeut,maseur și instructor de masaj. Născut pe 22.08.1987, și-a făcut studiile la Universitatea de Educație Fizică și sport, facultatea Kinetoterapie din Chișinău, urmînd masteratul la Universitatea Dunarea de Jos Galati, aceeași facultate. A practicat voluntariatul activ în cadrul mai multor proiecte, acumulând astfel capacități de solidaritate cu pacientul, dar și de aliniere tendințelor și problemelor de actualitate. 

 Mai multe detalii...? 

 

 

Catană Aliona

Medic de specialitate. Maseuză și instructoare de masaj. 

 Mai multe detalii...? 

 

 

 

 

 

 

Beșelea Corina

Maseuză. Este la început de cale dar a reușit să câștige încrederea clienților prin îndemânarea deosebită pe care o posedă. Tânără, entuziastă și perspicace, se ridică mereu la așteptările clenților, aceștia devenind nu doar fideli, ci și recunoscători pentru rezultatul de care se bucură.  Cea mai tânără, dar și de perspectivă membră al echipei ,,Spa Therapy,,.

 Mai multe detalii...? 

 

 

 

Bulibaș Lilia

Maseuză. Născută pe 29.10.1978 a avut curajul să schimbe pedagogia pe practicile de masaj și proceduri SPA, muncind continuu asupra propriei performanțe dar și asupra   imaginii echipei. Deține diplome de calificare în domeniul masajului și a  cosmetologiei.

 Mai multe detalii...? 

 

 

 

Pojoga Cornel

Maseur, specialist în masajul terapeutic ,născut pe 28.10.1995 a decis să-și schimbe radical profesia de programator deoarece dorește să insufle în oameni pofta de viață. Ferm decis să obțină o profesie care să-i aducă bucurii reale, Cornel a studiat 3 nivele de masaj la Spa Therapy, devenind un specialist în masaj valoros și nu dorește să se oprească aici.

 Mai multe detalii...? 

 

Diplome