Blog


Informatie utila despre lumea masajului

Puterea Trecutului / Createrra

  • 05 November 2019

REGĂSEȘTE-ȚI PUTEREA PERSONALĂ
Oamenii, prin natura lor, dăruiesc întotdeauna totul.
 
Ei oferă în întregime tot ceea ce pot, din ceea ce sunt, în orice moment.
De multe ori, oamenii își creează vise care sunt atât de departe de zona lor de comfort și atât de curajoase, încât a da tot din ceea ce ești te apropie doar puțin de acele obiective.
 
La Createrra, lucrând cu mii de oameni din sute de domenii ale vieții, am găsit o cale de a sprijini oamenii să crească ceea ce văd ei că sunt, că pot face și pot avea.
 
În mod uimitor, această creștere nu a venit din a adăuga lucruri noi sau comportamente noi. Felul în care sprijinim oamenii în cursurile noastre este prin a da la o parte tot ceea ce stă în calea lor către succes. Creșterea vine din simplificarea naturală a vieții pe care o trăim.
 
Programul Trăiește Viața în Termenii Tăi - Puterea Trecutului unește o colecție de instrumente și metode extrem de simple și practice care aduc recalibrare și regenerare în viața fiecărui om.
 
Puterea Trecutului te susține, oricine ai fi, să devii intențional, disciplinat, cu liniște interioară și cu o capacitatea extraordinară de regenerare a resurselor tale sufletești.
 

 

Îți lansez o provocare: Alege să Trăiești Viața în Termenii Tăi!


Din experiența lucrului cu un număr considerabil de ființe umane, am înțeles devreme o realitate foarte persistentă: singurele aspecte care pot îngreuna sau opri accesul la lucrurile mărețe din viața noastră sunt conversațiile interioare cărora le dăm putere.
 
Trăiește Viața în Termenii Tăi Puterea Trecutului readuce echilibrul în relația dintre mintea umană care vine cu limitări și conversații de vibrație mică și accesul nelimitat la acțiune.
 
În Puterea Trecutului vei dobândi capacitatea de a crea feluri de a fi rare, de a inspira oamenii printr-o comunicare autentică și clară și mai ales de a restaura dragostea și afinitatea în relațiile tale.
 
Timp de 3 zile vom explora împreună, ca indivizi și ca grup, un tărâm în care responsabilitatea, autenticitatea, integritate și liniștea sufletească pot exista împreună.
 
În aceste zile vei experimenta salturi calitative de amploare ca intensitate și durată, către ceea ce este important pentru tine.
 
Intensitatea emoțiilor, puterea ta de a fi cu oamenii, capacitatea de genera acțiuni decisive și intenționale către visele care contează pentru tine, sunt în acest curs promisiunea noastră către tine.
 

 

Promisiunile programuluiPromisiunea noastră este că orice intenție ai avea in legătură cu programul, in TVTT vei găsi soluția. De asemenea, vei primi și următoarele:
 
Ziua 1
 
1. Descoperi propria putere de a readuce libertatea în viața ta
 
2. Stăpânești instrumente simple și practice de creștere instantanee a încrederii în sine
 
3. Obții capacitatea de a te da la oparte din propriul tău drum către obiectivele tale.
 

Ziua 2


4. Redobândești conducerea propriei vieți, prin eliminarea dorințelor inconștiente ce au cauzat eșecuri repetitive
 
5. Stabilești o relație fidelă între ceea ce gândești, ceea ce spui și felul în care vrei să fii auzit de ceilalți
 
6. Te eliberezi de sub dominația credințelor limitative.
 
 
Ziua 3
 
7. Câștigi independența față de propriile amintiri.
 
8. Recapeți puterea de a genera acțiuni aliniate cu intenții dragi sufletului tău.
 
9. Redobândești vitalitatea corpului tău
 
10. Redescoperi puterea de a fi autentic, responsabil și integru.
 
 
Oferă-ȚI sanșa la o viață trăită în termenii tăi!

La final de Trăiește Viața în Termenii Tăi - Puterea Trecutului vei putea să te întorci în lume drept o ființă care a făcut pace cu trecutul, transformând lupta în înțelepciune și timpul în inspirație.
 
Te invit la un curs care va schimba pentru totdeauna felul în care relaționezi cu propria ta viața și cu oamenii din jurul tău.
 
Fii pregătit să afli că ești capabil să creezi mult, mult mai mult decât ai văzut vreodată posibil!
 
 
 
 
DESPRE MARIUS SPIRIDON

Antreprenor, trainer, scriitor, ultramaratonist, soț și tată, Marius Spiridon și-a demarat aventura cunoașterii în Munții Stâncoși din centrul Statelor Unite. El s-a format ca om și leader în mijlocul tribului de indieni Navajo, fiind numit ‘Tatanka’ (Zimbrul) de către familia sa de suflet din cultura Diné. Alături de ei a căpătat acces la metodologii ancestrale de dezvoltare a puterii personale a omului și a comunităților din care face parte. Acceptat în sanctuarele cele mai ascunse din cultura amerindienilor, Marius a fost călăuzit de cei mai înțelepti oameni din tribul său în călătoria spirituală ce i-a fost destinată, timp de un deceniu.
 
A continuat apoi această călătorie de auto-cunoastere si de contributie tinand training-uri pentru mii de lideri, oameni de afaceri si politicieni in Marea Britanie, unde a locuit timp de 3 ani.
 
Capacitatea practică a lui Marius de a conecta punctele nevăzute din mintea unui om, i-a conferit un stil de comunicare în care responsabilitatea, autenticitatea si integritatea au devenit pilonii centrali în creșterea oamenilor.
 
Reîntors în România, Marius a fondat compania Createrra și a lansat suita de programe "Trăiește Viața în Termenii Tăi": "Puterea Trecutului", "Puterea Prezentului" și "Puterea Viitorului". Din 2016, când s-a întors acasă, el a scris și a publicat 3 cărți: "Trăiește o Viață Nelimitată", "Karma de Neam" și "Fii o Forță a Naturii", intenția lui fiind de a transforma viețile a 1 milion de români până în anul 2025.
 
Pentru a citi cărtile lui Marius și a te familiariza cu alte programe create de el te invităm să vizitezi www.mariusspiridon.ro sau www.createrra.ro .
 
 
Întreabă-te la început de drum:


 
Cum pot face să îmi aliniez gândurile și emoțiile, mintea și inima, obiectivele și acțiunile?
 
Spre ce îmi doresc să țintesc în viață?
 
Unde mai este loc de crescut?
 
Ne vedem în sală.